TV PREMIERE MANDAG 23. MAI KL. 20.55

NRK har kjøpt filmen og innkjøper Aira Planting, sier i pressemeldingen.

Jeg skriver er en kort dokumentar som lar de eldre komme til orde gjennom kreative ogpersonlige tekster fra et langt liv. Filmen gir oss et unikt innblikk i en hverdag som sjeldent vies stor oppmerksomhet. Den er enkel, ærlig og intim i sin form, med tekster som skaper refleksjon hos seeren.

For de som ikke fikk med seg arrangementet på Litteraturhuset i går, skru på NRK2 i kveld.

OSLO PREMIERE OG BOKLANSERING

Søndag 22. mai kl 16 blir det Oslo-premiere på Litteraturhuset, med tekstopplesning og Q&A med regissør og forfattere i forkant av visningen. Thea Stabell moderer samtalen.

Når er du for gammel til å lære, når slutter du å skape bilder i hodet? "Jeg skriver" hadde premiere på dokumentarprogrammet på Bergen Internasjonale Film Festival.

Boka "Det er jeg som har skrevet det" som ble utgitt i høst, har samlet noen av tekstene som er blitt til på disse kursene. Det vil også bli boksignering i etterkant av visningen.

Velkommen!

FACEBOOK ARRANGEMENT HER!

VISNING AV JEG SKRIVER

Med filmen JEG SKRIVER er hensikten å inspirere til at lignende tiltak blir satt i gang. På Voksenåsen kultur & konferansehotell ble filmen vist til alle virksomhetslederne, avdelingsledere, kultur- og frivillighetsledere og staben til Aldring & kultur. Det ble det god stemning av.

ENDELIG ER BOKA HER!

Kom og hør skrivedeltakere og forfattere lese. Nå er boka "Det er jeg som har skrevet det" lansert. Boka innholder en samling av tekstene skrevet over flere år med skrivekurs, samt forfatternes refleksjoner om prosjektet. Den ene delen av boken består av et utvalg tekster skrevet av de som har deltatt på skrivekursene. Den andre delen består av refleksjonene til fire av forfatterne som har vært skrivelærere på disse kursene. Boken er redigert av Øyvind Ellenes, Linda Gabrielsen, Hanne Ramsdal og Kjersti Bronken Senderud.

23. januar, kl. 12-13-30, Engelsborg ressurssenter for eldre og pårørende – Helgesensgate 62
Program
Velkommen og introduksjon – Gudmund Fosse, prosjektleder
En bok om å skrive uten bakside – refleksjoner om bokprosjektet ved Øyvind Ellenes og Kjersti Bronken Senderud, forfattere og skrivekunstlærere
Bidragsyterne leser egne tekster fra boken
Kulturinnslag – Benedikte Guttormsen Slørdal, kultur- og frivilligleder
Bidragsyterne leser egne tekster fra boken
Mingling & høye glass
Velkommen!

AKTIV OMSORG

Kultur som berører, beveger og begeistrer.
Filmen JEG SKRIVER ble vist under Landskonferanse i Aktiv omsorg i desember, arrangert av Høgskolen i Telemark. Sykepleiere, omsorgsarbeidere, terapeuter, kulturarbeidere, ledere fra hele helse- og omsorgsfeltet var til stede. Elise (98) startet på skrivekurs for et par år siden

PREMIERE!

"JEG SKRIVER" FÅR PREMIERE UNDER BIFF. 
BERGEN INTERNASJONALE FILMFESTIVAL

Jeg skriver er tatt ut til norsk kortdokumentar i konkurranse og får premiere under BIFF! Filmen vises søndag 27. september 2015. Se en teaser her og hør Arne Iversen lese teksten "Fargerike Bekkelaget".