ENDELIG ER BOKA HER!

Kom og hør skrivedeltakere og forfattere lese. Nå er boka "Det er jeg som har skrevet det" lansert. Boka innholder en samling av tekstene skrevet over flere år med skrivekurs, samt forfatternes refleksjoner om prosjektet. Den ene delen av boken består av et utvalg tekster skrevet av de som har deltatt på skrivekursene. Den andre delen består av refleksjonene til fire av forfatterne som har vært skrivelærere på disse kursene. Boken er redigert av Øyvind Ellenes, Linda Gabrielsen, Hanne Ramsdal og Kjersti Bronken Senderud.

23. januar, kl. 12-13-30, Engelsborg ressurssenter for eldre og pårørende – Helgesensgate 62
Program
Velkommen og introduksjon – Gudmund Fosse, prosjektleder
En bok om å skrive uten bakside – refleksjoner om bokprosjektet ved Øyvind Ellenes og Kjersti Bronken Senderud, forfattere og skrivekunstlærere
Bidragsyterne leser egne tekster fra boken
Kulturinnslag – Benedikte Guttormsen Slørdal, kultur- og frivilligleder
Bidragsyterne leser egne tekster fra boken
Mingling & høye glass
Velkommen!